Buggy's zijn er voor groot en klein, van de kleine KXT70 tot de grote CF625, staan ze allen garant voor plezier! Via de onderstaande links krijgt u meer informatie over de verschillende buggy's. Een aantal modellen zijn met kenteken uit te voeren, zodat u met uw buggy de openbare weg op mag. Voordat een buggy wordt uitgeleverd controleren wij de buggy tot in de puntjes en waar nodig brengen wij aanpassingen (modificaties). Het WeVo label staat voor goede kwaliteit, een goede service en dat voor een goede prijs!
    De WeVo KXT70 buggy is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 - 10 jaar. Door de regelbare snelheid en de gordels erg veilig! Een helm dragen is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel.

    De spectaculaire buggy voor kinderen van ongeveer 10 - 15 jaar! Beschikbaar in twee uitvoeringen en diverse kleuren. Met regelbare snelheid. 

    Een topklasse kinderbuggy voor de echte liefhebber! 150cc lijkt inderdaad wat veel voor een kinderbuggy, maar de snelheid van deze buggy is uitstekend te begrenzen. Naast gordels beschikt dit model over een stevige kooiconstructie.